برگزاری سمینار دمانس لوی بادی در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۲۵ |

برگزاری سمینار دمانس لوی بادی در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان (انستیتو روانپزشکی تهران): سمینار دمانس لوی بادی روز پنجشنبه 22/4/96 از ساعت 8:30 تا 13:00 در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان با حضور اساتید روان‌پزشکی، نورولوژی، رادیولوژی و فلوشیپ سایکوسوماتیک از دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران، تهران و شهید بهشتی برگزار شد.

در این سمینار یک‌روزه که دکتر مهدی نصر اصفهانی دبیر آن بود، سخنرانان در حوزه‌های تشخیص بالینی، تشخیص پاراکینیکال و درمان به ایراد سخنرانی پرداختند و در پانل تخصصی به این موضوعات پرداخته شد.

شرکت‌کنندگان در این سمینار، از رشته‌های پزشکی عمومی، روان‌پزشکی، روانشناسی، نورولوژی، رادیولوژی و طب سالمندی حضور داشتند.

این برنامه با همکاری انجمن علمی روانپزشکان ایران، مرکز تحقیقات بهداشت روان، ستاد توسعه علوم  و فناوری‌های شناختی و گروه سالمندشناختی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان (انستیتو روانپزشکی تهران) برگزار شد.

AWT IMAGE AWT IMAGE

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 105 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر