فراخوان کارگاه دو روزه تربیت مربی مشاوره کوتاه مدت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۱۵ |
فراخوان کارگاه دو روزه تربیت مربی مشاوره کوتاه مدت

بدینوسیله به اطلاع کلیه متخصصان مشاوره، روانشناسی بالینی و روانپزشکی، همچنین کلیه دستیاران روانپزشکی و دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترای روانشناسی بالینی، عمومی، مشاوره و مددکاران می رساند که دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان در نظردارد "دومین کارگاه مشاوره کوتاه مدت" را با همکاری اساتید برجسته در مرداد ماه سال جاری برگزار نماید.
هزینه دوره مبلغ 2000000 ریال است که از پذیرش شدگان با واریز به شماره حساب 6104337839925524 به نام دکتر سعید عبادی زارع اخذ می گردد. لازم به ذکر است گواهی پایان کارگاه تنها به کسانی داده می شود که در هر دو روز شرکت موثر داشته باشند.
محل برگزاری دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان، انستیتو روانپزشکی تهران به آدرس خیابان ستارخان، خیابان نیایش، خیابان منصوری پلاک یک می باشد .
داوطلبان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر از طریق  تلفن همراه و تلگرام به شماره 09124576393 تماس حاصل نمایند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 222 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر