طراحی جدید کتابخانه دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۲۰ |
طراحی جدید کتابخانه دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان (انستیتو روانپزشکی تهران): کتابخانه دکتر داود شاه‌محمدی واقع در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان با طراحی جدید آماده سرویس‌دهی مناسب‌تر به استادان و دانشجویان در سال تحصیلی جدید شد.
در طراحی جدید کتابخانه، توزیع دپارتمان‌های مختلف کتابخانه و حوزه‌های عملکردی بازطراحی شدند تا محیط کتابخانه کاربرپسندتر شود و ارتباط میان افراد و فضاهای مورد نیاز بهتر برقرار شود.
تمهیداتی که در این رابطه صورت گرفت به شرح ذیل می باشد:
در محوطه ابتدایی کتابخانه فضایی جهت مطالعه و تحقیق‌های گروهی در نظر گرفته شد تا کاربران بتوانند با خاطری آسوده به مشورت پیرامون موارد تحقیقاتی بپردازند.
محیط‌های پیرامونی کتابخانه که پیش از این توسط قفسه‌های کتاب اشغال شده بود، به سالن مطالعه تغییر یافت تا کاربران بتوانند از فضایی که به دور از رفت و آمد باشد در آرامش کامل از این فضا استفاده ببرند.
تمام قفسه‌بندی مربوط به کتاب‌ها به‌صورت قفسه باز درنظر گرفته شد تا کاربران خود بتوانند در میان قفسه‌ها جابجا شده و کتاب مورد نیاز خود را انتخاب کنند.
در رابطه با مدارک نیز کتاب‌ها به لیبل بارکد و تگ امنیتی مجهز شدند تا با وجود این تجهیزات امانت کتاب‌ها با سرعت، کیفیت و دقت بیشتری انجام  پذیرد.
در ضمن گیت امنیتی ورودی کتابخانه نیز فعال گردید.

AWT IMAGE AWT IMAGE

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 142 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر