مراسم بزرگداشت چهلمین سالگرد تأسیس انستیتو روان‌پزشکی تهران به نقل از دکتر امیرحسین جلالی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۳۰ |
مراسم بزرگداشت چهلمین سالگرد تأسیس انستیتو روان‌پزشکی تهران به نقل از دکتر امیرحسین جلالی

۲۸ دی ۹۶، چهل سالگی انستیتو روان‌پزشکی تهران جشن گرفته شد. انستیتو در سال ۵۶ از بهم پیوستن مرکز آموزش رزیدنسی و بخش‌هایی از انجمن توانبخشی وقت که کار پژوهشی می‌کردند شکل گرفت. انجمن توانبخشی به ابتکاردکتر ایرج سیاسی شکل گرفته بود
بسیاری در جلسه سخن گفتند. دکترمجد، دکترسیدمهدی حسن‌زاده، دکتربهروز بیرشک،  کترامیرهوشنگ مهریار، دکتراحمد محیط و دکتر جعفر بوالهری.
دکتر محیط و بوالهری دو رییس از پنج رییس ادوار انستیتو بودند که در جلسه حضور داشتند.  از سه رییس دیگر یعنی دکتر سیاسی، احمد واعظی و کیومرث فرد نیز یاد و تقدیر شد.
همچنین در این روز از ۴۰ تن شامل روسا، مدیران و معاونان سابق، پیشکسوتان، مدیران گروه و مدیران کشوری از خانواده‌ی انستیتو تقدیر شد
انستیتو طی ۴۰ سال گذشته مجری طرح‌هایی ملی بوده، از جمله طرحی که مورد اشاره‌ی دکتر حسن‌زاده قرار گرفت؛ و سال آینده ۳۰ سالگی آن است: ادغام بهداشت روان در PHC .
میهمان ویژه‌ی مراسم دکترمسعود ناصری‌پور رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران بود.  رییس چشم‌پزشک دانشگاه سخنان مهم و دلگرم کننده‌ای زد. وی گفت که انستیتو یا دانشکده علوم رفتاری از افتخارات دانشگاه ع.پ ایران است و افزود که حیطه‌ی کاری شما یعنی سلامت روان از مهم‌ترین مقولات سلامتی است.
دکتر ناصری‌پور گفت سلامت روان ممکن است شرط کافی برای سلامت نباشد اما شرط لازم است. وی باور دارد که متاسفانه سلامت روان در کشور ما کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد شاید نمودهایی چون تروما ندارد؛ یا دارد و ما چشم خود را بر آن بسته‌ایم.
وی تاکید کرد اگر ده انستیتو مثل این انستیتو داشتیم شاید امروز جز عصبانی‌ترین کشورها در دنیا نبودیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در ادامه گفت دخالت افراد متفرقه در امر سلامت روان متاسفانه بیش از دیگر امور سلامتی است. گاهی توصیه‌هایی برای مسایل اجتماعی می‌شود که دهان متخصصان باز می‌ماند. متاسفانه هنوز پذیرفته نشده که این امر علمی است
وی توصیه کرد که تلاش کنید مقولات سلامت روان را به جامعه ببرید. دانشگاه از این رویکرد حمایت خواهد کرد
دکتر ناصری‌پور همچنین بیان کرد که ما مگر چقدر می‌توانیم تخت اضافه کنیم؟ عقل حکم می‌کند به مقوله پیشگیری و اجتماعی کردن سلامت بپردازیم. وی پیش‌نهاد داد گروه روان‌پزشکی باید سراغ مردم برود؛ سراغ فرماندار و امام جمعه برود. باید با اثرگذاری بر جامعه، ورودی نظام سلامت را کاهش دهیم.
دکتر ناصری‌پور در پایان به جمع پیش‌نهاد داد که  سلامت روانی را باید اجتماعی کنید. این مهم‌ترین رسالت این جمع است
اجرای موسیقی توسط گروهی شامل کارکنان انستیتو و عده‌ای از بیماران مبتلا به سندرم داون از لحظات شیرین مراسم بود
عصر هم دو نشست برگزار شد و تلاش گردید تا دیدگاه‌های جمع در مورد مهم‌ترین چالش‌های بهداشت روان کشور جمع‌آوری شود
قرار شد انجمن دانش‌آموختگان انستیتو تشکیل شود و کتابی جامع از اطلاعات خانواده‌ی انستیتو تدوین گردد. مقدمات این کار با جمع‌آوری اطلاعات شرکت‌کنندگان مهیا شده است.
امروز همچنین از شادروانان دکتر داود شاه‌محمدی رییس فقید اداره سلامت روان وزارت بهداشت، دکتر محمد نقی براهنی، دکتر اصغر الهی و دکتر محمد علی شیرازی به شکل ویژه یاد شد.

#تجربه‌های_روان‌پزشکانه

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 568 بار   |   دفعات چاپ: 43 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر