برگزاری نشست هم اندیشی مدیریت روابط عمومی ستاد با مسئولین روابط عمومی معاونتها و دانشکده ها

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۱۶ |
نشست هم اندیشی مدیریت روابط عمومی ستاد با مسئولین روابط عمومی معاونتها و دانشکده روز 15 بهمن ماه 96 در سالن کنفرانس طبقه هفتم ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: نشست هم اندیشی مدیریت روابط عمومی ستاد با مسئولین روابط عمومی معاونتها و دانشکده با حضور دکتر سید احمد احمدی مشاور رئیس و مدیر روابط عمومی دانشگاه، کارشناسان مدیریت روابط عمومی و مسئولین روابط عمومی معاونتها و دانشکده ها برگزار گردید.
در این نشست ابتدا دکتر احمدی مشاور رئیس و مدیر روابط عمومی دانشگاه ضمن خیر مقدم به حاضرین جلسه در خصوص روابط عمومی و نقش آن در تمام دنیا مطالب ارزنده ای عنوان نمود.
وی اظهار امیدواری کرد: امیدوارم تشکیل این جلسات مفید باشد  و در راستای اهداف تعیین شده پیش بریم. وظایف ما در روابط عمومی ستاد دانشگاه شامل وظایف اجرایی و وظایف ستادی است.
دکتر احمدی گفت: در تمام دنیا روابط عمومی یک ابزار مهم بازاریابی و خدمات می باشد و عنصر ارتباط با جامعه محسوب می شود و نقش  اصلی را ایفا می نماید.
وی افزود: نقش روابط عمومی به دو بخش درون سازمانی و برون سازمانی تقسیم می شود که مسئولیت ما در مرحله اول ایجاد نگرش و دید مثبت در افراد می باشد .در واقع شناخت، برقراری ارتباط  با مخاطبین و انتقال پیام به شکل صحیح وظیفه روابط عمومی است.
مدیر روابط عمومی با عنوان اینکه ارتباط عنصری است که اگر به آن توجه نشود، سازمان پیشرفت نمی کند، اظهار داشت: مهمترین عنصر قدرت در دنیا رسانه می باشد و رسانه یعنی روابط عمومی.
دکتر احمدی ادامه داد: خداوند در قرآن به کلمه قسم می خورد وانتقال پیام(کلمات) به شکل صحیح مسئولیت ما می باشد.
مشاور رییس دانشگاه خاطر نشان کرد:می باید محتوای سایت ها پربارتر شود و هر مجموعه ای در خصوص اهداف و رسالت های سازمان در سایت محتوا داشته باشد و در خصوص رشته های دانشگاه و بیماریها و ... مطالب سودمند جهت گروه هدف مردم در سایت قرار گیرد.
دکتر احمدی با اشاره به اهمیت درج خبر در سایت از برگزاری کارگاه آموزشی خبرنویسی برای همکاران روابط عمومی خبر داد.
در ادامه مسئولین روابط عمومی پیشنهادات و نقطه نظرات خود را اعلام نمودند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 192 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر