| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۲۰ |
برگزاری جشن فارغ التحصیلی اولین دوره فلوشیپ روان درمانی گروه روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان ورودی سال 1395
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران: مراسم جشن فارغ التحصیلی اولین دوره فلوشیپ روان درمانی گروه روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران روز یکشنبه 20/12/1396 در تالار اندیشه دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان با حضور رئیس دانشکده، اعضاء هیئت علمی گروه روانشناسی و روانپزشکی برگزار شد. در این مراسم دکتر میرفرهاد قلعه بندی مدیر گروه روانپزشکی و دکتر مهرداد افتخار مدیر برنامه فلوشیپ ضمن تبریک به فارغ التحصیلان این دوره سخنرانی کوتاهی را ایراد کردند.
در این مراسم دکتر شهاب علی شیرخدا و دکتر میثم پورغلامی که از فارغ التحصیلان این دوره بودند با مرور خاطرات گذشته از اساتید که همواره همراه آنان در راه کسب علم بودند، تشکر کردند.
این مراسم با گرفتن عکس یادگاری و اهدای هدیه و لوح تقدیر به فارغ التحصیلان این دوره به پایان رسید.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 688 بار   |   دفعات چاپ: 227 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر