برگزاری جلسه ژورنال کلاب مرکز تحقیقات سلامت معنوی در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۱۷ |

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران: جلسه ژورنال کلاب مرکز تحقیقات سلامت معنوی توسط دکتر نادره معماریان، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دوشنبه دهم اردیبهشت ماه سال جاری در تالار اندیشه دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد.
در این جلسه مقاله ای با عنوان Spiritual interventions in Iran: A review article که یک مقاله مروری بود بررسی شد.
در این مقاله به بررسی و مرور مطالعاتی که موضوع آن ها مداخلات، مراقبت و حمایت و درمان معنوی در ایران که تا تاریخ May 2016 بوده پرداخته است. در مقدمه این مقاله، ابتدا به تعریف تفاوت معنویت و مذهب پرداخته و خدمت معنوی را تعریف کرده است.
در نتایج این مقاله آمده است: بعد از 2 بار جستجو، 31 مقاله انتخاب شدند و به سه دسته مداخلات،  Research –based (فقط یک مقاله)، Mixes intervention (مداخلاتی که محتوی معنوی- مذهبی را به سایر مدل های رواندرمانی اضافه کرده، که در مجموع 13 مقاله وجود داشتند،Arbitrary intervention   (درمجموع 17 مقاله که مداخلات مختلف بر اساس فقط نویسندگان، انجام شده بود).
نتایجی که از این مقاله به دست آمد: 1)در ایران متاسفانه مداخلات  E/B نبوده اند. 2) در بین مقالات گروه کنترل وجود نداشت. 3)در بعضی مقالات، درمان مقایسه ای  وجود نداشت و بنابراین در مجموع  نمیتوان مدل واضحی از مداخلات معنوی را از مطالعات ایرانی بدست آورد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 222 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر