سخنرانی دکتر پروانه سلحشوری در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۳۱ |
سخنرانی دکتر پروانه سلحشوری در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان
خشونت خانگی ماده فراموش شده قانون و جامعه

سخنرانی هفتگی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان توسط دکتر پروانه سلحشوری، نماینده مجلس شورای اسلامی دوشنبه سی و یکم اردیبهشت سال جاری در سالن اجتماعات دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران: دکتر پروانه سلحشوری، عضو کارگروه زنان روستایی، عشایر و محروم و عضو دفتر سیاسی مجمع دانش آموختگان ایران با عنوان "خشونت خانگی" به ایراد سخنرانی پرداخت.
این عضو کارگروه زنان در طبقه بندی انواع خشونت ها گفت: خشونت ناشی از ازدواج سفید، ازدواج اجباری در سن پایین، آزار جنسی کودکان، سقط جنین، قاچاق زنان و دختران، خشونت جنسی و قتل های ناموسی از انواع مختلف خشونت هستند که مبارزه با آنها علاوه بر راهکارهای قانونی نیازمند بستر سازی و کار فرهنگی است.
وی در ادامه افزود: عوامل خطری برای بروز خشونت خانگی وجود دارد که می توان آنها را به فرد، ارتباطات و جامعه تقسیم بندی کرد.
وی گفت: در طبقه فردی میتوان به پایگاه اجتماعی اقتصادی فرد، فقر، تفاوت تحصیلی بین همسران، تعداد فرزندان، سن کم، صدمات قبلی و خشونت در کودکی اشاره کرد. همچنین در طبقه بندی عوامل خطر مربوط به جامعه نیز هنجارهای جنسیتی نابرابری، قوانین و سیاستگذاری های تبعیض آمیز و حمایت خانواده ها از خشونت قرار میگیرد.
دکتر سلحشوری در پایان بحث از اعضای هیئت علمی دانشکده خواست که اطلاعات و آماری از وضعیت جامعه در اختیار سیاستگزاران قرار دهند تا در وضع قوانین کمک کننده باشد و گفت که باید همگی با کار فرهنگی، کمک کنیم تا جامعه یکپارچگی و یگانی اجتماعی خود را پیدا کند.
خبر: زهره راخ
خبرنگار: سارا یوسفی
عکس: سیدحسین سیدمحمدی

CAPTCHA code