برگزاری کارگاه آموزشی «ارسال پیام در پایگاه نتایج پژوهش های سلامت کشور»

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۲۱ |

کارگاه آموزشی «ارسال پیام در پایگاه نتایج پژوهش های سلامت کشور» روز دوشنبه 21 خرداد سال جاری در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی ‌دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران: کارگاه آموزشی «ارسال پیام در پایگاه نتایج پژوهش های سلامت کشور» روز دوشنبه 21 خرداد سال جاری با حضور 18 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران و کارشناسان این حوزه، در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار گردید.
با توجه به راه اندازی پایگاه نتایج پژوهش های سلامت کشور و تأکید معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران مبنی بر ارسال پیام در پایگاه مذکور، این کارگاه آموزشی با هدف معرفی پایگاه، گام های انتقال و شیوه ارسال پیام در پایگاه یادشده تشکیل گردید.
مدرسین این کارگاه آموزشی دکتر وحید راشدی و دکتر سارا مینائیان اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران بودند.

تهیه خبر: زهره راخ
تهیه عکس: سیدحسین سیدمحمدی

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 368 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر