برگزاری کارگاه آموزش مهارت های مراقب برای خانواده های کودکان مبتلا به اختلالات رشدی و تاخیر در رشد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۳۰ |

کارگاه آموزش مهارت های مراقب برای خانواده های کودکان مبتلا به اختلالات رشدی و تاخیر در رشد، به مدت 6 روز از تاریخ 24 تا 29 تیر ماه 97 در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان – انستیتو روانپزشکی تهران: کارگاه آموزش مهارت های مراقب برای خانواده های کودکان مبتلا به اختلالات رشدی و تاخیر در رشد، از تاریخ 24 تا 29 تیر ماه سال 1397 در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد که دکتر میترا حکیم شوشتری دبیر علمی و دکتر محمود دهقانی دبیر اجرایی این کارگاه بودند.
هدف از اجرای این کارگاه آموزشی: ۱- آموزش متخصصین رشته های روانپزشکی، روانشناسی، توانبخشی جهت افزایش مهارتهای مراقبت از اتیسم؛ ۲-ا رتقاء مهارتهای بالینی متخصصین رشته های روانپزشکی، روانشناسی، توانبخشی جهت مشاوره والدین کودکان اتیسم؛ ۳-بکارگیری متخصصین در این حوزه به عنوان مدرس جهت آموزش کلیه درمانگران بالینی کشور و ۴- افزایش و تبادل اطلاعات در بحث تشخیص و غربالگری مداخلات درمانی اتیسم بود.
این کارگاه آموزشی که مصوب سازمان جهانی بهداشت است، به منظور پر کردن شکاف های موجود در بهداشت روان طراحی شده و از طرف دفتر سازمان جهانی بهداشت در ایران، به معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران و مرکز همکاری های سازمان جهانی بهداشت در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان، به عنوان مجری منطقه ای مدیترانه شرقی واگذار گردید.
اجرای این برنامه با حمایت چند نهاد مهم از جمله، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جمهوری اسلامی ایران، دفتر سازمان جهانی بهداشت در ایران، ستاد توسعه و فناوری های علوم شناختی و دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام شد.
نماینده هایی از سازمان ها و موسسه های متعدد از جمله وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت آموزش و پرورش، سازمان بهزیستی کشور، وزارت امور خارجه، انجمن اتیسم ایران، مجتمع فوق تخصصی توانبخشی آرمان- شایان، موسسه ولی عصر در این کارگاه حضور داشته و شرکت کنندگان از چهار کشور ایران، عراق، افغانستان و سوریه بودند.
در این کارگاه بسته آموزشی مدون سازمان جهانی بهداشت توسط دکتر لورا پسیونی از کانادا و آقای موتاز تایارا از لبنان تدریس شد. دکتر خالد سعید، رییس بخش سلامت روان EMRO نیز از مدرسین این کارگاه بودند که با نظارت آنها تکنیک ها و روش مداخله در کار کلینیکی به طور زنده آموزش داده شد.
در این کارگاه آموزشی 4 تسهیل گر منطقه ای از ایران، 18 مشارکت کننده مشارکت کننده از ایران، 2 مشارکت کننده از وزارت بهداشت عراق، 2 مشارکت کننده از وزارت بهداشت سوریه و 2 مشارکت کننده از وزارت بهداشت افغانستان حضور داشتند.
بسته آموزشی، نحوه تدریس، آموزشی بالینی زنده برای شرکت کننده ها بسیار مفید ارزیابی شد و هماهنگی های اولیه برای مطالعه مقدماتی در جامعه ایرانی به عنوان فاز بعدی به منظور تسریع و تسهیل خدمات رسانی به خانواده ها صورت گرفت.

تهیه خبر: زهره راخ (کارشناس روابط عمومی دانشکده)

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 649 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر