معرفی معاون

برگزاری سخنرانی دکتر محمد علی سنجری

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۹ |
برگزاری سخنرانی دکتر محمد علی سنجری در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان

سخنرانی هفتگی دکتر محمدعلی سنجری دوشنبه نهم مهر ماه سال جاری در سالن اجتماعات دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران: دکتر محمدعلی سنجری، مدیر توسعه فناوری سلامت و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، در مورد "نگرش رویکرد بین‌بخشی در دانشگاه نسل سوم" سخنرانی کرد.
دکتر سنجری گفت: در دانشگاه های نسل جدید برای جلوگیری از قطع شدن رشته ها توسط یکدیگر باید مرز های رشته های دانشگاهی برای هم برداشته شود، با ادغام و توسعه علوم بین رشته ای دانش جدیدی در اختیار مردم قرار خواهد گرفت و تنها ارتباط میان افراد یک رشته از طریق انجمن های تخصصی آن علوم برقرار خواهد شد.
وی در ادامه گفت: نسل سوم دانشگاهی برای ارزش آفرینی، خلاقیت و کارآفرینی ست نه آموزش و پژوهش صرف.
مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه ایران در بخش پرسش و پاسخ با اساتید و دانشجویان افزود:
هیچ لزومی برای بهترین دانشگاه نسل اول و دوم شدن وجود ندارد و بدون طی کردن توالی هم می توان دانشگاه نسل سوم شد و راهی برای پیشرفت گشود.
در پایان این جلسه اساتید و دانشجویان دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان، پاسخ سوالات خود را در مورد "نگرش رویکرد بین‌بخشی در دانشگاه نسل سوم" از دکتر سنجری دریافت کردند.

تهیه خبر: زهره راخ (روابط عمومی دانشکده)
خبرنگار: سارا یوسفی
عکس: سیدحسین سیدمحمدی

CAPTCHA code