گزارش مراسم شروع سال تحصیلی 98-1397در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۶ |
گزارش مراسم شروع سال تحصیلی 98-1397در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان

مراسم شروع سال تحصیلی 98-1397در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان (انستیتو روانپزشکی تهران): روز دوشنبه مورخ 16/7/1397 از ساعت 10:00 مراسم شروع سال تحصیلی جدید در سالن اجتماعات دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار گردید.
مراسم با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز و سرود جمهوری اسلامی ایران پخش شد.
در ابتدا آقای مهرداد کاظم زاده عطوفی، معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده به دانشجویان خوشامد گفت.
سپس دکتر محمد صادق قاسمی معاون بین الملل و رئیس پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران در خصوص تحصیل دانشجویان در دانشگاه های خارجی و همکاری های دانشگاه ایران با دانشگاه های دیگر و روابط بین الملل صحبت کرد.
در ادامه دکتر محمدباقر صابری زفرقندی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران و جانشین رئیس دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان سخنرانی کرد.
سپس پنل معاونین دانشکده با حضور دکتر رضا آرزومندان (معاون پژوهشی)، دکتر عباس رمضانی فرانی (معاون آموزشی)، آقای مهرداد کاظم زاده عطوفی (معاون دانشجویی و فرهنگی) و دکتر فرزاد قضایی پور (معاون اداری مالی) برگزار شد.
در این جلسه اساتید هیئت عملی دانشکده که مدیر گروههای رشته های مختلف بودند خود را برای دانشجویان جدید معرفی کردند.
در پایان جلسه نیز دانشجویان جدیدالورود در رشته ها و مقاطع مختلف به معرفی خود پرداختند و به آنها کتابچه راهنما داده شد.

تهیه خبر: زهره راخ (روابط عمومی دانشکده)
تهیه عکس: سیدحسین سیدمحمدی

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 114 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر