برگزاری سخنرانی دکتر عبدالصالح جعفری در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۳۰ |
برگزاری سخنرانی دکتر عبدالصالح جعفری در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان
نقش فراگیر دین در زندگی

سخنرانی هفتگی دکتر عبدالصالح جعفری دوشنبه سی ام مهر ماه سال جاری در سالن اجتماعات دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران: دکتر عبدالصالح جعفری، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در مورد "تأثیر متقابل روان شناسی و گوناگونی دینداری" سخنرانی کرد.
دکتر جعفری در این جلسه گفت: دسته بندی جدیدی برای دین وجود دارد که طبق آن افراد به چهار دسته تعالی گرایان ظاهرگرا، تعالی گرایان عقلگرا، ملحدان ظاهر گرا و ملحدان عقلگرا تقسیم می شوند. طبق این دسته بندی نهضت اشعری مثال بارز دسته اول و شیعه مصداق دسته دوم می باشند.
وی ادامه داد: نوع دینی که فرد انتخاب میکند، موثر بر شخصیت، منطق گرایی و عقل اوست. ظاهرگرایان هوش اجتماعی پایین تر از عقل گرایان دارند و توانایی عمیق تفکر کردن را ندارند. آنهایی که ملحد و غیر تعالی گرا هستند، ماده گرایان صرفی اند که به لحاظ شخصیتی متزلزل ترند و زودتر با مشکلات زندگی به پوچی رسیده و می شکنند. ایشان در پایان اضافه کرد: روان شناسی امروز ما از غرب آمده، غربی که دین را با مسیحیت شناخته، مسیحیتی که رهبانیت و ریاضت مسلک است و برای نزدیکی به خدا و دین باید از خود و دنیا فاصله گرفت. برای مسیحی عقل گرایی خوردن میوه ممنوعه است، ولی برای مسلمان شیعه آنچه حجت عقلی دارد حجت شرعی هم به دنبال دارد.

تهیه خبر: زهره راخ (روابط عمومی دانشکده)
خبرنگار: سارا یوسفی
عکس: سیدحسین سیدمحمدی

CAPTCHA code