برگزاری مراسم تودیع و معارفه رییس دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۷ |

دانشکده علوم رفتاری، تک ستاره آسمان سلامت روان کشور

مراسم تودیع و معارفه رییس دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان با حضور اعضای هئیت رییسه صبح امروز مورخ 7 آبان ماه در محل دانشکده برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران، مراسم تودیع دکتر جعفر بوالهری و معارفه دکتر سید وحیدشریعت با حضور رییس دانشگاه، معاونین، گروه روانپزشکی و جمعی از اعضای هیئت علمی، پرسنل و دانشجویان دانشکده علوم رفتاری برگزار گردید.
در ابتدا دکتر بوالهری؛ رییس پیشین دانشکده عنوان کرد: من افتخار می کنم که حدود 25 سال از دوران خدمت خود را در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان سپری کردم .
وی گفت: من عاشق کار و حرفه خود هستم و حتی بعد از این هم همکاری خود را با دانشگاه علوم پزشکی ایران در حوزه سلامت روان ادامه می دهم.
رییس پیشین دانشکده علوم رفتاری بیان کرد: با مشاوره و همکاری گروههای مختلف توانستیم ساختار دانشکده را متحول نماییم و امیدوارم با مدیریت جدید، کارایی و بهره وری افزایش یابد.
ایشان از دکتر شریعت به عنوان فردی فرهیخته، توانمند یاد کرد و برای وی آرزوی توفیق نمود.
سپس دکتر شریعت ضمن تشکر از حضور هیئت رییسه گفت: انتخاب من حاصل این دیدگاه هست که گروه روانپزشکی و دانشکده علوم رفتاری با هم رشد نمایند و خیلی افتخار می کنم که این فرصت به من داده شد تا جای پای بزرگانی قدم بگذارم که در تاریخچه سلامت روان، نامشان ماندگار است.
وی از لطف و حمایت دکتر بوالهری قدردانی کرد و اظهار امیدواری نمود که بتواند این مسئولیت را با موفقیت انجام دهد.
دکتر مسعود ناصری پور؛ رئیس دانشگاه، در این مراسم ضمن عرض تسلیت ایام اربعین حسینی عنوان کرد: باعث افتخار برای من هست که امروز در جمع اعضای دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان حضور دارم و هدف بیشتر برای معارفه دکتر شریعت می باشد، لذا با توجه به زحمات دکتر بوالهری در یک فرصت مناسب، مراسم قدردانی از ایشان برگزار می گردد.
رییس دانشگاه  بیان کرد: دانشکده علوم رفتاری یکی از قدیمی ترین ساختارها در حوزه سلامت روان می باشد که دارای اساتید باتجربه همچون دکتر سیاسی، دکتر محیط و دکتر بوالهری است  و به عنوان تک ستاره آسمان سلامت روان محسوب می شود.
وی افزود: این دانشکده در آموزش مثال زدنی است و در حیطه پژوهش هم سابقه طولانی دارد و از آنجا که به عنوان همکار WHO و سازمان بهداشت جهانی  معرفی شده است باعث افتخار در سطح ملی و بین المللی می باشد.
ایشان خطاب به دانشجویان حاضردر جلسه گفت: قدردان اساتید فرهیخته خود در دانشکده باشید .
دکتر ناصری پور در مورد دکتر بوالهری اظهار کرد: ایشان دارای شخصیتی است که توانسته به صندلی ریاست دانشکده اعتبار دهد نه اعتبار بگیرد وبا نوآوری در پیشبرد اهداف دانشکده موثر باشد و ماهم قدردان زحمات ایشان هستیم .
به گفته ایشان دکتر شریعت فردی شناخته شده از نظر علمی و رفتاری است و هدف از انتخاب ایشان برای پست ریاست،هم افزایی  پتانسیل گروه روانپزشکی و دانشکده علوم رفتاری  و استفاده حداکثری از ظرفیت های موجود می باشد.
وی ادامه داد: دکتر شریعت دارای شخصیت با متانت  و درایت می باشد که دارای ظرفیت بالایی در جلب مشارکت های عمومی است که برای ایشان آرزوی موفقیت در انجام وظایف محوله می نمایم.
رییس دانشگاه اعلام کرد: موفق شدیم مجوز  پژوهشکده پیشگیری از آسیب های اجتماعی را از شورای گسترش دریافت نماییم .
وی گفت: یکی از معضلات جامعه ما، آسیبهای مربوط به حوزه سلامت روان است که باید به آن توجه گردد، لذا امیدواریم با ایجاد این پژوهشکده و همکاری سایر ارگان ها بتوانیم در راستای اجتماعی کردن سلامت گام موثری برداریم.
دکتر ناصری پور اظهار کرد: امیدوارم در طول این دوره بتوانیم یک فضای فیزیکی مناسب در شان دانشکده ایجاد نماییم و تمام تلاش خود را در این زمینه بکار بگیریم تا شاهد رشد و بالندگی در سطح دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان باشیم.
شایان ذکر است در این مراسم لوح تقدیر دکتر بوالهری و ابلاغ دکتر شریعت توسط دکتر ناصری پور اهدا گردید.

تهیه خبر: زهره راخ (کارشناس روابط عمومی)
تهیه عکس: آقای رحمانی و سیدحسین سیدمحمدی

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 227 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر