• آموزش

برگزاری پنل سخنرانی دکتر محمد صنعتی و دکتر مهدیه معین‌الغربایی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۲۸ |

امید، مفهمومی غفلت شده در میان ارائه دهندگان خدمات سلامت روان

سخنرانی هفتگی روز دوشنبه بیست و هشتم آبان سال جاری به صورت پنل در سالن اجتماعات دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان انجام شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران: این سخنرانی به صورت پنل توسط دکتر محمد صنعتی و دکتر مهدیه معین‌الغربایی در مورد " امید و موانع آن (بخشش و واسازی در مقابل کین‌خواهی)" برگزار شد.
در این جلسه دکتر محمد صنعتی، روانپزشک، نویسنده و منتقد ادبی و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: در زمانی که درگیر بحران های اجتماعی اقتصادی هستیم، نگرانی از دست دادن امید مردم، موضوعی حیاتی است، این سؤال مطرح می شود که چرا ما به عنوان ارائه دهندگان خدمات سلامت در جامعه، به امید بی اعتنا بوده ایم و سلامت را با فقدان بیماری برابر دانسته و در دستنامه جامع روانپزشکی هم توصیف درستی از امید، اعتماد، عشق، دوستی، شجاعت نداریم؟
وی افزود: انسان تنها موجودی است که آرزوی پیوند با ابژه عشق و ارتباط را دارد و با امید به رهایی از تنهایی دهشتناک، امید جاودانگی در دنیایی بهتر، امید شرایط بهتر در آینده و گره گشایی زندگی می‌کند.
خانم دکتر مهدیه معین الغربایی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در این پنل گفت: یکی از موانع امید در نظریه کلاین، کم بودن ظرفیت روانی فرد و کشمکش بین امید و یأس و همچنین کشمکش بین ممکنات و محدودیت هاست.
وی در پایان صحبتش اضافه کرد: در شرایط فقدان، فرد در محاصره احساسات منفی، به خشم و ناکامی می رسد، ولی اگر تجربه جبران، ترمیم خوب و بازپروری داشته باشد به سمت امید پیش می‌رود.

خبر: زهره راخ (روابط عمومی دانشکده)
خبرنگار: سارا یوسفی
عکس: سیدحسین سیدمحمدی

CAPTCHA code