• آموزش
  • اساتید
  • دانشجویان
  • روابط عمومی

مراسم تکریم و معارفه رئیس مرکز تحقیقات بهداشت روان در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۲۸ |

به مناسبت تکریم دکتر مهرداد افتخار که بیش از ده سال ریاست مرکز تحقیقات بهداشت روان را برعهده داشتند و معارفه دکتر مرتضی ناصربخت به عنوان ریاست جدید مرکز، مراسمی روز دوشنبه 28 آبان سال 1397 در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران، این مراسم با حضور دکتر سیدکاظم ملکوتی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ دکتر سیدوحید شریعت رئیس دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ معاونین پژوهشی، آموزشی، دانشجویی فرهنگی و اداری مالی دانشکده؛ دکتر میرفرهاد قلعه بندی مدیر گروه روانپزشکی؛ دکتر مریم رسولیان رئیس انجمن روانپزشکان ایران؛ دکتر محمدکاظم عاطف وحید مدیر گروه روانشناسی سلامت و اعضای هیأت علمی گروه های آموزشی روانشناسی و روانپزشکی و کارکنان و دانشجویان برگزار شد.
در ابتدای مراسم دکتر مهدی نصر اصفهانی رئیس سابق مرکز تحقیقات بهداشت روان، سخنرانی کوتاهی در مورد دوره ده ساله ریاست دکتر مهرداد افتخار و پیشرفتهای مرکز در طول این دوره داشتند.
سپس دکتر سیدکاظم ملکوتی ضمن تشکر از زحمات دکتر مهرداد افتخار، از فعالیتهای پربار ایشان سخن گفتند.
در طول مراسم دکتر مهرداد افتخار اشاره کوتاهی به اهداف و فعالیت های مرکز در طول دوره ریاست خود و همکاری اعضای هیئت علمی  داشتند و از همکاران خود تقدیر و تشکر کردند.
در ادامه دکتر مرتضی ناصربخت ضمن ابراز خشنودی از محول شدن این وظیفه مهم به ایشان، برای همکاری هر چه بیشتر مرکز با گروههای آموزشی روانپزشکی، روانشناسی بالینی، بهداشت روان، روانشناسی سلامت و اعتیاد در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان اظهار امیدواری کردند و این موضوع را ظرفیت مهمی برای پیشرفت این حوزه بیان کردند و از زحمات پربار دکتر مهرداد افتخار در سال های ریاست ایشان قدر دانی و تشکر کردند.
در انتهای مراسم لوح تقدیر و هدیه ای از طرف دانشگاه علوم پزشکی ایران و هدیه ای از طرف پرسنل مرکز به عنوان یادبود برای قدردانی از زحمات دکتر مهرداد افتخار در طول سالهای ریاستشان به ایشان تقدیم شد.

تهیه خبر: زهره راخ
تهیه عکس: سیدحسین سیدمحمدی

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 103 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر