• آموزش
  • روابط عمومی

پایان اولین دوره آموزش مهارتی درمان های مصرف مواد ویژه پزشکان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۱ |

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران: با تغییراتی که در عناوین و نحوه برگزاری دوره های کوتاه مدت حرفه ای آموزش درمان مصرف مواد موصوف به دوره های ( MMT) در وزارت بهداشت ایجاد شده است؛ این دوره ها به نام "دوره های مهارتی" تغییر نام داده است و اولین دوره آن از تاریخ 26 آبان ماه تا 8 آذر ماه سال 1397 در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان وابسته به دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
دکتر محمدباقر صابری زفرقندی، مدیر گروه اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی ایران و دبیر علمی این دوره با بیان مطلب فوق یادآوری کرد که متأسفانه دفتر ذی ربط در وزارت بهداشت همزمان با بازبینی آیین نامه ها برگزاری دوره هایی  که در حال اجرا بود را از چند ماه قبل متوقف کرد. همین امر باعث شد تا داوطلبینی که برای تابستان برنامه ریزی کرده بودند دچار مشکل شوند و با توجه به برنامه ریزی و اعلام قبلی دانشکده نیز نتواند دوره ها را برگزار نماید.
دکتر صابری ضمن پوزش از داوطلبین این دوره ها اعم از پزشکان و روانشناسان از این تاخیر ناخواسته که می توانست نباشد اعلام کرد؛ خوشبختانه هر چند توقف دوره های قبلی برای دانشگاه های برگزار کننده دوره و همچنین داوطلبان و حتی مراکز درمان با داروهای آگونیست ضررهای مادی و معنوی را به دنبال داشت لیکن اجازه برگزاری دوره جدید به نام دوره های مهارتی صادر گردید.
ایشان با یادآوری تغییراتی که در عناوین برنامه جدید صورت گرفته است اعلام کرد که برخی از تغییرات فاقد ضرورت کارشناسی است. برنامه جدید برای مراکزی مثل دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان که سال ها تجربه برگزاری دوره های کوتاه مدت را داشته است نیز ایجاد اشکالات زیادی کرده است و به احتمال زیاد همین مشکلات برای سایر مراکز نیز قابل پیش بینی است. بخش هایی از تغییرات و خصوصاً افزایش طول دوره و به تبع آن افزایش هزینه ثبت نام از نظر کارشناسی محل اشکال جدی است که امیدواریم با بازخوردهایی که از طرف مراکز برگزار کننده به وزارت متبوع داده می شود بتوانیم این مشکلات را به حداقل ممکن کاهش دهیم.

عکس: سیدحسین سیدمحمدی

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 115 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر