معرفی معاون

فرهنگی

برگزاری سخنرانی هفتگی توسط دکتر مهشید فروغان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۴ |
سخنرانی هفتگی در سالن اجتماعات دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان توسط دکتر مهشید فروغان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ دکتر مهشید فروغان استاد روانپزشکی و فلوشیپ سالمندی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی روز دوشنبه سوم دی ماه با موضوع «سن گرایی» در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان سخنرانی کرد.
دکتر فروغان گفت: در سال های اخیر رشد جمعیت کهنسال در کشور مان رو به افزایش بوده و موضوع سالمندی موضوع مهمی است.
وی افزود: باور های منفی راجع به سالمندی و ناتوانی توسط جامعه به افراد تحمیل می‌شود و علاوه بر آن خود سالمندان هم باور به ناتوانی خود دارند و این به مشکلات آنها دامن می‌زند.

تهیه خبر: زهره راخ
خبرنگار: سارا یوسفی
عکس: سیدحسین سیدمحمدی

CAPTCHA code