معرفی معاون

فرهنگی

فیلم سینمایی معجزه گر در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان نقد شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱۰ |

فیلم سینمایی معجزه گر روز دوشنبه 10 دی ماه در سالن اجتماعات دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان در حضور دانشجویان و اساتید دانشکده به نمایش درآمد و توسط اعضای هیئت علمی دانشکده نقد شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ در این فیلم «آن سالیون» (بنکرافت) مسئولیت آموزش زبان اشاره به «هلن کلر» (دوک)، دخترک کور و کر یک خانوادهٔ مرفه آلابامایی را به عهده می‌گیرد. وظیفه ای طاقت‌فرسا و ظاهراً ناممکن که «آن» پس از طی فراز و نشیب‌های بسیار از عهدهٔ آن برمی آید.
گفتنی است که این فیلم توسط دکتر محمدکاظم عاطف وحید، دکتر محمود دهقانی و دکتر فهیمه فتحعلی لواسانی از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران نقد و بررسی شد.

عکس: سیدحسین سیدمحمدی

CAPTCHA code

دفعات مشاهده: 171 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر