معرفی معاون

فرهنگی

برگزاری مسابقه نقاشی و عکاسی به مناسبت روز ملی هوای پاک

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۲۴ |

مسابقه نقاشی و عکاسی به مناسبت روز ملی هوای پاک برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان؛ مرکز تحقیقات آلودگی هوای پاک دانشکده بهداشت با همکاری روابط عمومی ستاد دانشگاه علوم پزشکی ایران در نظر دارند به مناسبت روز ملی هوای پاک، مسابقه نقاشی و همچنین عکاسی با تلفن همراه از همایش برگزار نماید لذا از تمامی اعضای هیئت علمی، کارکنان، دانشجویان و خانواده های محترم علاقمند به شرکت در این مسابقه دعوت می شود آثار خود را تا تاریخ مذکور به مدیریت روابط عمومی ارائه نمایند مهلت ارسال نقاشی: چهارشنبه ۲۶ دی ماه تا ساعت ۱۲ لازم به ذکر است می بایست اصل آثار به مدیریت روابط عمومی تحویل داده شود.
مسابقه عکاسی: علاقمندان می توانند با شرکت در مراسم و تهیه عکس از این برنامه در مسابقه عکاسی شرکت و عکس های انتخابی خود را در همان روز به غرفه مذکور واقع در محوطه شهدای گمنام تحویل نمایند . گفتنی است به سه ایده منتخب از سوی هیئت داوری جوایزی به رسم یاد بود اهدا می گردد.

CAPTCHA code

دفعات مشاهده: 128 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر