معرفی معاون

کمیته انضباطی

دانشجویی
فرهنگی

جلسه معرفی گروه مالکیت فکری، اختراعات و نوآوری دانشگاه در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۱ |

جلسه روز دوشنبه اول بهمن در سالن جلسات مدیریت دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان تشکیل گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان - انستیتو روانپزشکی تهران؛ در این جلسه که با حضور اعضای هیئت علمی تشکیل شد، دکتر فریبا کریم زاده، مدیر گروه اختراعات دانشگاه علوم پزشکی ایران، جهت معرفی این گروه، امتیازات و مزایای همکاری با گروه اختراعات، نوآوری و مالکیت معنوی و همچنین شیوه ثبت و داوری اختراعات، روز دوشنبه اول بهمن در اتاق جلسات واحد مدیریت سخنرانی نمود.
دکتر کریم زاده گفت: اهمیت انحصار و مالکیت در خلق ثروت با توجه به رویکرد نسل سوم در دانشگاه بسیار پررنگ می باشد.
وی در ادامه به جزئیات فرایند ثبت اختراع در سامانه مالکیت معنوی و همچنین قرارداد محرمانگی پرداخت.
مدیر گروه اختراعات، نوآوری و مالکیت معنوی، در بخش پرسش و پاسخ با اساتید نیز در مورد شیوه ثبت پرسشنامه ها و اپلیکیشن های مرتبط با سلامت روان نیز توضیحاتی ارائه کرد.

تهیه خبر: زهره راخ (روابط عمومی دانشکده)
عکس: سیدحسین سیدمحمدی

برای دریافت اسلاید نحوه ثبت اختراع داخلی کلیک فرمایید.

CAPTCHA code

دفعات مشاهده: 232 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر