معرفی معاون

کمیته انضباطی

دانشجویی
فرهنگی

برگزاری مراسم روز روانشناس، بزرگداشت مقام معلم و روز جهانی کارگر در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۹ |

به مناسبت روز روانشناس، بزرگداشت مقام معلم و روز جهانی کارگر دوشنبه نهم اردیبهشت مراسمی به همت معاونت دانشجویی فرهنگی دانشکده با حضور اساتید، دانشجویان و کارکنان در سالن اجتماعات دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ مراسم با تلاوت قرآن و سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز شد.
در ابتدای مراسم آقای مهرداد کاظم زاده عطوفی، معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده ضمن خوشامدگویی، هر سه مناسبت را تبریک گفته و تأکید کرد که قدردان اساتید باشیم.
سپس دکتر سیدوحید شریعت، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران و رئیس دانشکده ضمن تبریک به فعالان حوزه سلامت روان از اوقات با هم بودن ابراز خشنودی کرده و آن را در بهبود سلامت روان مؤثر دانست و بیان داشت: تا فرصت هست به اساتید بگوییم که چقدر مدیون آنها هستیم و چقدر آنها برای ما مهم هستند.
دکتر سید علی جواد موسوی معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی ایران که به نمایندگی از رئیس دانشگاه در این مراسم حضور داشت گفت: چرخ پیشرفت جامعه بشری با حضور سه قشر روانشناس، معلم و کارگر میچرخد و باید به قشر کارگر اهمیت داد و قوانین کارگری را بازبینی کرد.
وی افزود: معلم ها نقش اصلی را در جوامع ایفا می کنند و اگر آسیب اجتماعی افزایش پیدا میکند به خاطر این است که به مساله آموزش کمتر اهمیت داده می شود، بنابراین باید به نقش معلمها در جامعه توجه ویژه کرد.
ایشان در ادامه گفت: فردی که دچار اختلال روانی است روی کل جامعه تأثیر منفی دارد، بنابراین نقش روانشناس خیلی اهمیت پیدا می کند.
سخنران دیگر مراسم دکتر امیر هوشنگ مهریاراز پیشکسوتان روانشناسی بود که سوابق روانشناسی اجتماعی داشت و سیر گسترش روانشناسی و عملکرد آن را در ایران شرح داده و ارتباط صمیمانه بین روانپزشکان و روانشناسان را در تخفیف آلام جامعه مهم دانست.
دکتر مهریار، دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان را پرچمدار تربیت روانشناس بالینی دانست و آرزوی درخشش بیشتر دانشکده و ادامه فعالیت و موفقیت بیشتر آن را کرد.
در پایان کلیپ کمک دانشکده به سیل زدگان پلدختر پخش شد و از آقای رحیم شیراوند، دانشجوی دانشکده که در ارسال کمکها به سیل زدگان همکاری داشتند تقدیر شد.
آقای شیراوند  از عمق فاجعه سیل و تجربیاتش در کمک به مردم آن منطقه صحبت کرد و درخواست ارسال کمک های بیشتر داشت.
مراسم با اهدای گل به اساتید و روانشناسان و تقدیر از پرسنل خدمات به مناسبت هفته کارگر به پایان رسید.

تهیه خبر: زهره راخ (روابط عمومی دانشکده)
تهیه عکس: سیدحسین سیدمحمدی

دفعات مشاهده: 418 بار   |   دفعات چاپ: 30 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر