معرفی معاون

فرهنگی

کمک دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان به سیل زدگان کشور

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۱۶ |

بارش‌های سیل‌آسا در ابتدای سال جاری در برخی از استان‌های کشورمان ساکنان این مناطق را به دردسر انداخت. بارش‌های شدید باران سبب شد تا پلدختر واقع در استان لرستان کاملاً در سیلاب محاصره شود.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ بعد از ایجاد شدن مشکلات زیاد در اثر سیل برای مردم عزیز کشورمان، دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان با جمع آوری وسایل مورد نیاز برای کمک به این آسیب دیدگان همت گماردند و این کمک ها را توسط آقای رحیم شیراوند از دانشجویان دانشکده که به آن خطه نیز تعلق داشت در اردیبهشت ماه سال جاری به دست نیازمندان رساندند.
در مراسمی از آقای رحیم شیراوند، دانشجوی دانشکده که در ارسال کمکها به سیل زدگان همکاری داشتند توسط دکتر سیدوحید شریعت رئیس دانشکده تقدیر شد.
آقای شیراوند از عمق فاجعه سیل و تجربیاتش در کمک به مردم آن منطقه صحبت کرد و درخواست ارسال کمک های بیشتر داشت.

تهیه خبر و عکس: زهره راخ (روابط عمومی دانشکده)

CAPTCHA code

دفعات مشاهده: 70 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر