معرفی معاون

کمیته انضباطی

دانشجویی
فرهنگی

برگزاری سخنرانی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۳۰ |

سخنرانی هفتگی مشترک بین دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان و گروه روانپزشکی توسط دکتر سید کاظم ملکوتی در سالن اجتماعات دانشکده برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ در این جلسه که روز دوشنبه 30 اردیبهشت با حضور اعضای هیئت علمی، دانشجویان دانشکده و گروه روانپزشکی تشکیل شد، دکتر ملکوتی عضو هیئت علمی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان و معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در خصوص «راه کارهای ارتقاء پژوهش» سخنرانی کرد.
دکتر ملکوتی در ابتدا گزارشی از وضعیت پژوهشی و تولید علم دانشگاه علوم پزشکی ایران و مقایسه وضعیت دانشگاه با سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشور ارائه کرد.
وی در ادامه از وضعیت و جایگاه دانشگاه علوم پزشکی ایران در رتبه بندی های جهانی صحبت کرد.
دکتر ملکوتی از نگرش مدیران و اساتید نسبت به پژوهش سخن گفت و خواستار تغییراتی در این نگرش در زمینه هم افزایی و ارتباط بین بخشی در حوزه پژوهشی شد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه پس از صحبت درباره نقاط ضعف حوزه پژوهش دانشگاه به ارائه راهکار برای آنها پرداخت.
در نهایت جلسه با بحث و تبادل نظر حاضران در مورد آسیب شناسی و بهبود شاخص های فعلی ارزیابی فعالیت های پژوهشی و همچنین لزوم تغییر نگاه به سمت پژوهش های کاربردی به پایان رسید.

تهیه خبر: زهره راخ (روابط عمومی دانشکده)
تهیه عکس: سیدحسین سیدمحمدی

CAPTCHA code

دفعات مشاهده: 158 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر