معرفی معاون

فرهنگی

برگزاری اولین جلسه شورای فرهنگی در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۱۰ |

اولین جلسه شورای فرهنگی در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان در دفتر مدیریت دانشکده برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ این جلسه روز دوشنبه دهم تیرماه سال جاری با حضور حجت الاسلام و المسلیمن محمدصادق احمدی نماینده دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر سیدوحید شریعت رئیس دانشکده، دکتر مهرداد کاظم زاده عطوفی معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده به عنوان رئیس شورا، دکتر عباس رمضانی فرانی معاون آموزشی دانشکده، خانم زهره راخ مسئول روابط عمومی دانشکده به عنوان دبیر شورا و خانم سوسن مقدس محرابی کارشناس امور فرهنگی تشکیل شد.
در این جلسه در مورد مقدمات و نحوه و چگونگی برگزاری جلسات صحبت شد.
در مورد این که نگاه راهبردی و ارائه راهکار در شورای فرهنگی می تواند فرهنگ و رفتار را در جامعه ای مثل دانشگاه و بعد از آن در جامعه اصلاح و الگویی را ارائه نماید بحث گردید.
سپس پیشنهادهای متعددی برای رسیدن به هدف های مشترک بیان شد و قرار شد تا راجع به آیین نامه ها و شرح وظایف شورا در جلسات بعدی صحبت شود و شاخص ها برای رسیدن به فعالیت های درنظر گرفته شده برای این شورا بیان گردد.
برای ادامه کار شورای فرهنگی، جلسات مستمر به صورت ماهیانه برگزار خواهد شد.

تهیه خبر: زهره راخ
تهیه عکس: سوسن مقدس محرابی

دفعات مشاهده: 285 بار   |   دفعات چاپ: 19 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر