معرفی معاون

فرهنگی

برگزاری دومین جلسه شورای فرهنگی در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۲۳ |

دومین جلسه شورای فرهنگی در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان در دفتر مدیریت دانشکده برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ این جلسه روز یکشنبه 23 تیرماه سال جاری با حضور حجت الاسلام و المسلیمن محمدصادق احمدی نماینده دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر سیدوحید شریعت رئیس دانشکده، دکتر مهرداد کاظم زاده عطوفی معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده به عنوان رئیس شورا، دکتر عباس رمضانی فرانی معاون آموزشی دانشکده، خانم زهره راخ مسئول روابط عمومی دانشکده به عنوان دبیر شورا و خانم سوسن مقدس محرابی کارشناس امور فرهنگی تشکیل شد.
در این جلسه شیوه نامه شورای تخصصی فرهنگی اجتماعی دانشکده های علوم پزشکی کشور بررسی شد.
همچنین قرار شد در راستای وظایف و اختیارات شورای فرهنگی وضعیت موجود دانشکده بر اساس شاخص های موجود با پژوهش فرهنگی ارزیابی و بررسی شود و با برنامه ریزی جامع راهکارهای مناسب ارائه گردد و پیشنهاد گردید که روی اخلاق حرفه ای، فرهنگ سازمانی و روابط بین فردی تمرکز شود.
در پایان جلسه حجت الاسلام و المسلیمن احمدی گزارشی از سیاست دانشگاه های معتبر دنیا در حوزه فرهنگ ارائه کرد و رابطه علم و دین را به عنوان یک رابطه کمک کننده به یکدیگر تبیین کرد.
کار شورای فرهنگی، در جلسات مستمر به صورت ماهیانه ادامه خواهد داشت.

تهیه خبر: زهره راخ
تهیه عکس: سوسن مقدس محرابی

دفعات مشاهده: 295 بار   |   دفعات چاپ: 23 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر