معرفی معاون

کمیته انضباطی

دانشجویی
فرهنگی

برگزاری دومین جلسه هماهنگی مصاحبه آزمون دکتری رشته اعتیاد دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۲۳ |

دومین جلسه هماهنگی مصاحبه آزمون دکتری رشته اعتیاد در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ این جلسه روز چهارشنبه 23 مرداد ماه سال جاری با حضور دکتر عباس رمضانی فرانی، معاون آموزشی دانشکده؛ دکتر محمدباقر صابری زفرقندی، مسئول برگزاری آزمون MMI؛ دکتر فرزاد قضایی پور، معاون اداری مالی دانشکده؛ دکتر رضا آرزومندان، معاون پژوهشی دانشکده؛ آقای مهرداد کاظم زاده عطوفی، معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده؛ خانم مهستی حق شناس، مسئول آموزش دانشکده و خانم ندا رضایی، کارشناس آموزش رشته اعتیاد در سالن مدیریت دانشکده تشکیل شد.
در این جلسه در مورد تقسیم وظایف و مسئولیتها بین اعضا و هماهنگی اجرایی جهت برگزاری مصاحبه آزمون دکتری رشته اعتیاد بحث و بررسی صورت گرفت.

دانشکده علوم رفتاری امسال نیز مثل سالهای قبل به عنوان مرکز برگزارکننده امتحان شفاهی (MMI) برای داوطلبین مطالعات اعتیاد انتخاب گردیده است.
دکتر محمدباقر صابری زفرقندی مسئول برگزاری امتحان ضمن خوش آمدگویی و آرزوی موفقیت برای داوطلبین گرامی اعلام نمود که دانشکده برای روز ششم شهریور ماه آمادگی کامل برای برگزاری دوره را خواهد داشت.
ایشان یادآور شد که اعضای گروه داوری و ارزیابی کننده داوطلبین از دانشگاه های علوم پزشکی تهران، شاهرود، کاشان و زنجان می باشند.

تهیه خبر: زهرا خوشقدم
تهیه عکس: سید حسین سید محمدی

دفعات مشاهده: 263 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر