معرفی معاون

کمیته انضباطی

دانشجویی
فرهنگی

برگزاری مراسم روز پزشک، روز کارمند و هفته دولت در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۴ |

به مناسبت روز پزشک، روز کارمند و هفته دولت دوشنبه چهارم شهریور مراسمی به همت معاونت دانشجویی فرهنگی دانشکده با حضور اساتید، پزشکان و کارکنان دانشکده در سالن اجتماعات دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ مراسم با تلاوت قرآن و سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز شد.
در ابتدای مراسم آقای مهرداد کاظم زاده عطوفی، معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده ضمن خوشامدگویی، این مناسبت ها را تبریک گفت.
سپس دکتر سیدوحید شریعت، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران و رئیس دانشکده ضمن تبریک به پزشکان و کارمندان گفت: احساس امنیت، باورهایی را به نام سرمایه اجتماعی به وجود می آورد که باید سعی کنیم آن را در جامعه بیشتر کنیم.
دکتر شریعت افزود: این مراسم ها باعث ارتقا سلامت روان و نزدیکی بیشتر می شود و بهتر است که این گردهمایی ها بیشتر برگزار گردد.
ایشان اظهار امیدواری کردند که بتوان با مشارکت بیشتر، بهتر به مراجعین و جامعه خدمت کرد.
سخنران دیگر مراسم دکتر جعفر بوالهری رئیس سابق دانشکده بود که گفت: باید در کارهایمان به ارزشهای معنوی بها بدهیم و تعلق خاطر داشته باشیم.
مراسم با اهدای شاخه های گل به پزشکان و کارمندان دولت به پایان رسید.

تهیه خبر: زهره راخ (روابط عمومی دانشکده)
تهیه عکس: سیدحسین سیدمحمدی

دفعات مشاهده: 313 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر