معرفی معاون

کمیته انضباطی

دانشجویی
فرهنگی

برگزاری جلسه گزارش پایان نامه اسفندیار سیاه کمری دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۱۴ |

جلسه گزارش پایان نامه اسفندیار سیاه کمری دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ این جلسه روز یکشنبه 14 مهر ماه سال جاری با حضور دکتر عباس رمضانی فرانی (استادراهنما)، دکتر بنفشه غرایی و دکتر احمد عاشوری (اساتید مشاور)، دکتر علی اصغر اصغرنژاد فرید و دکتر کمیل زاهدی (اساتید داور) و جمعی از دانشجویان در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان تشکیل شد.
در این پایان نامه با عنوان «مدل یابی نقش خودشفقتی به عنوان میانجی در رابطه بین طرحواره های ناسازگار اولیه و ناتوانی در تحمل عدم قطعیت در بیماران مبتلا به ام اس» گزاش شده که: طبیعت بیماری ام اس به گونه ای است که بیماران مبتلا را همواره در حالتی از عدم یقین نگه می دارد، عدم یقین در مواجهه با سؤالاتی نظیر اینکه نشانه های بیماری چه زمانی بروز خواهند کرد؟ چه قسمتی از بدن را درگیر خواهند کرد؟ و شدت تخریب آنها چقدر خواهد بود؟ از طرفی هر چقدر فرد سخت تر بتواند عدم یقین (عدم قطعیت) حاکم بر زندگی در دنیا را بپذیرد، اضطراب بیشتری را تجربه خواهد کرد و از سلامت روان و کیفیت زندگی پایین تری برخوردار خواهد بود.
بر این اساس از جمله اهداف پژوهش حاضر بررسی رابطه مفاهیمی مانند طرحواره های ناسازگار اولیه و خودشفقتی با ناتوانی در تحمل عدم یقین ( قطعیت) بود.
نتایج این پژوهش نشان داد، بیمارانی که می توانند به جای یک نگاه انتقادگرانه و ارزشیابانه، نگاهی دلسوزانه و توام با شفقت نسبت به خود، نقاط ضعف و نقص هایشان داشته باشند، راحت تر می توانند با عدم یقین در مورد حوادث آینده کنار بیایند.

خبرنگار: زهرا خوشقدم
تهیه عکس: سید حسین سید محمدی

دفعات مشاهده: 104 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر