معرفی معاون

کمیته انضباطی

دانشجویی
فرهنگی

برگزاری جلسه گزارش پایان نامه گلشن صادقی دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۱۴ |

جلسه گزارش پایان نامه گلشن صادقی دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ این جلسه روز یکشنبه 14 مهر ماه سال جاری با حضور دکتر محمدرضا پیرمرادی (استاد راهنما)، دکتر احمد عاشوری و دکتر سیدوحید شریعت (اساتید مشاور)، دکتر فهیمه لواسانی و دکتر کمیل زاهدی (اساتید داور) و جمعی از دانشجویان در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان تشکیل شد.
در گزارش این پایان نامه با عنوان «پژوهش نقش تنظیم هیجان در رابطه ی حافظه کاری و بازداری شناختی با واکنش پذیری هیجانی در اختلال دوقطبی» به رابطه ی بین عملکردهای ذهنی و هیجان در اختلال دوقطبی پرداخته شده است.
بیماران دوقطبی نسبت به افراد معمولی حافظه کاری و بازداری شناختی ضعیف تری دارند. این بیماران معمولا بیشتر از دیگران هیجان های منفی را تجربه می کنند و هنگام مواجهه با حوادث ناخوشایند بیشتر آن ها را برای خود مرور و نشخوار می کنند.
نتایج این پژوهش نشان داد ضعف هایی که این بیماران در عملکردهای ذهنی مانند حافظه و بازداری دارند باعث این نشخوارهای ذهنی است و این خود موجب بیشتر شدن هیجانات منفی آن ها می شود.

خبرنگار: زهرا خوشقدم
تهیه عکس: سید حسین سید محمدی

دفعات مشاهده: 91 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر