معرفی معاون

فرهنگی

برگزاری کارگاه «علم سنجی» در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۱۴ |

کارگاه «علم سنجی» با تدریس کارشناسان کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی ایران خانم ها زهرا قضاوی و زهرا اسکندری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ این کارگاه روز یک شنبه 14 مهر ماه سال جاری جهت آموزش سامانه علم سنجی اعضاء هیأت علمی (نوپا)  http://isid.research.ac.ir  با حضور اعضای هیئت علمی در سایت کتابخانه دانشکده برگزار گردید.
هدف از برگزاری این کارگاه تکمیل سامانه علم سنجی اعضای هیأت علمی بود.
در این کارگاه به مباحثی از جمله ایجاد پروفایل در سامانه های ORCID ، Publons، Google scholar، Research Gate  پرداخته شد. همچنین درخصوص روشهای افزایش h index  اساتید، راهبردهایی ارائه شد.
سامانه Publons   تحت نظر پایگاه IsI   داوری های پژوهشگران را نمایه می کند و جهت معرفی پژوهشگران در سطح بین الملل از این اطلاعات استفاده می نماید.
در این کارگاه همچنین به سامانه خبره یاب نیز پرداخته شد. این آموزش در راستای انتخاب داور برای مقالات پژوهشگران بسیار کاربردی است.

تهیه عکس: سید حسین سیدمحمدی

دفعات مشاهده: 61 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر