معرفی معاون

کمیته انضباطی

دانشجویی
فرهنگی

برگزاری جلسه گزارش پایان نامه امیرعلی علی محمدی دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۱۵ |

جلسه گزارش پایان نامه امیرعلی علی محمدی دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ این جلسه روز دوشنبه 15 مهر ماه سال جاری با حضور دکتر علی اصغر اصغرنژاد فرید (استاد راهنما)، دکتر محمدکاظم عاطف وحید و دکتر صالحه مرتضوی (اساتید مشاور)، دکتر محمود دهقانی و دکتر امیرحسین جلالی ندوشن (اساتید داور) و جمعی از دانشجویان در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان تشکیل شد.
در گزارش پایان نامه «تبیین روان-تحلیلی ویژگی های کلیدی شخصیت کاربران پر مخاطب ایرانی اینستاگرام» آمده است: اینترنت و شبکه های اجتماعی به طور عمیقی با زندگی روزمره انسان عصر حاضر در آمیخته است، بیشتر از سایر گروه ها، جوانان و نواجوانان که در نقطه اوج استفاده از تکنولوژی متولد شده و تحول یافته اند، عمیقا با این محیط در پیوند هستند.
بنابر تحقیقات بین المللی انجام شده، آنان نسبت به سایر فعالیت ها بیشتر زمان خود را بعد از خواب در این رسانه های جدید سپری می‌کنند.  لذا رسانه جدید بخش مهمی از زندگی روزانه انسان امروز را تشکیل می دهد و زندگی آفلاین افراد نیز با حضور آنلاین آن ها در این محیط پیوند خورده و افراد بطور متناوب از گوشی های هوشمند و کامپیوتر شخصی خود برای حضور در محیط های مجازی استفاده می‌کنند. افراد بطور متناوب از این رسانه برای انجام تکالیف درسی، آشنا شدن با سایرین، خرید و تفریح استفاده می‌کنند، بنابراین می توان گفت که انسان مدرن تحت تاثیر فراوان این رسانه قرار دارند و رسانه جدید تاثیر بسیاری بر روند تحول شخصیت این افراد دارد.
طبق پژوهش های بین المللی انجام شده اینستاگرام افراد را نسبت به اختلالات روانی آسیب پذیر می سازد. در این راستا، در پژوهش حاضر به‌منظور مطالعه چرایی و چگونگی آسیب پذیرساختن افراد به اختلالات بالینی، به مصاحبه با کاربران پر مخاطب اینستاگرام به مثابه نمایندگان تمامیت نمای این پلتفرم پرداخته شده است، و به وسیله فهم ذهنیت و ویژگی های کلیدی شخصیتی که این فضا طلب می‌‌کند و یا در آن مجال بروز می‌‌یابد.
پژوهشگر به دنبال فهم مکانیسم عمل این فضا، تاثیرات الگوریتم اینستاگرام بر افراد و پیامدهای بالینی آن بوده است.

خبرنگار: زهرا خوشقدم
تهیه عکس: سید حسین سید محمدی

دفعات مشاهده: 125 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر