برگزاری سخنرانی دکتر مهدیه صالحی به صورت زنده از صفحه دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان در شبکه مجازی

| تاریخ ارسال: 1399/1/25 |

سخنرانی هفتگی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان توسط دکتر مهدیه صالحی برای اولین بار به صورت زنده از صفحه دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان در شبکه مجازی به آدرس tip.iums پخش شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ در این جلسه سخنرانی که روز دوشنبه 25 فروردین تشکیل شد، دکتر مهدیه صالحی روانپزشک و عضو هیئت علمی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان در خصوص «سلامت روان در زمان همه گیری کرونا» سخنرانی کرد.
این سخنرانی به علت رعایت فاصله گذاری اجتماعی در سالن اجتماعات دانشکده به این شکل انجام گردید.

تهیه عکس: سیدحسین سیدمحمدی

دفعات مشاهده: 985 بار   |   دفعات چاپ: 21 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر