برگزاری سخنرانی دکتر اصغرنژاد و دکتر فرهمند به صورت زنده از صفحه دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان در شبکه مجازی

| تاریخ ارسال: 1399/2/1 |

سخنرانی هفتگی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان توسط دکتر علی اصغر اصغرنژاد فرید و دکتر رضا فرهمند به صورت زنده از صفحه دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان در شبکه مجازی به آدرس tip.iums پخش شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ در این جلسه سخنرانی که روز دوشنبه اول اردیبهشت ماه تشکیل شد، دکتر علی اصغر اصغرنژاد فرید، روانشناس و عضو هیئت علمی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان به همراه دکتر رضا فرهمند روانشناس بالینی در خصوص «راهکارهای مقابله با اضطراب ناشی از ویروس کرونا» سخنرانی کردند.
این سخنرانی به علت رعایت فاصله گذاری اجتماعی در سالن اجتماعات دانشکده به این شکل انجام شد.

تهیه عکس: سیدحسین سیدمحمدی

دفعات مشاهده: 719 بار   |   دفعات چاپ: 118 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر