برگزاری سخنرانی گروه روانپزشکی به صورت زنده از صفحه دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان در شبکه مجازی

| تاریخ ارسال: 1399/2/8 |

سخنرانی هفتگی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان توسط دکتر مریم رسولیان، دکتر احمد حاجبی و دکتر نوشین خادم الرضا به صورت زنده از صفحه دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان در شبکه مجازی به آدرس tip.iums پخش شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ در این جلسه سخنرانی که روز دوشنبه هشتم اردیبهشت ماه تشکیل شد، دکتر مریم رسولیان، دکتر احمد حاجبی و دکتر نوشین خادم الرضا اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در خصوص «خدمات روانشناختی خط تلفنی 4030» سخنرانی کردند.
این سخنرانی با حفظ رعایت فاصله گذاری اجتماعی در سالن اجتماعات دانشکده به این شکل انجام گردید.

تهیه عکس: سیدحسین سیدمحمدی

دفعات مشاهده: 392 بار   |   دفعات چاپ: 36 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر