معرفی معاون
کارشناسان واحدها

فرم های دانشجویی
کمیته انضباطی

برگزاری جلسه مجازی گزارش دفاع پایان نامه سپیده سلطان محمدلو دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۲/۱۵ |

جلسه مجازی گزارش دفاع پایان نامه سپیده سلطان محمدلو دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی تالار اندیشه در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ این جلسه روز دوشنبه 15 اردیبهشت ماه سال جاری جهت فاصله گذاری اجتماعی به صورت مجازی تشکیل گردید.
اساتید راهنما، مشاور و داوران این پایان نامه دکتر عباس رمضانی فرانی (استاد راهنما)، دکتر سید وحید شریعت و دکتر مجتبی حبیبی (اساتید مشاور)، دکتر فتحی آشتیانی و دکتر ربابه نوری (اساتید داور خارج)، دکتر بنفشه غرایی و دکتر اسما عاقبتی (اساتید داور داخل) بودند.
در رساله «طراحی اپلیکیشن درمانی و درمان شناختی رفتاری مبتنی بر فناوری در اختلال وسواس فکری- عملی» دو هدف اصلی دنبال شد.
هدف اول طراحی اپلیکیشن درمانی برای درمان اختلال OCD و هدف دوم بررسی تأثیر درمان مبتنی بر تکنولوژی در درمان بیماران مبتلا به OCD، بود.
نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد که این نوع درمان در کاهش شدت علائم وسواس و افزایش کیفیت زندگی تأثیر بالا و در کاهش علائم افسردگی و باورهای وسواسی تأثیر متوسط داشته است.

تهیه عکس: سید حسین سید محمدی

دفعات مشاهده: 294 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر