معرفی معاون
کارشناسان واحدها

فرم های دانشجویی
کمیته انضباطی

برگزاری جلسه مجازی گزارش دفاع پایان نامه سعیده امینی کاشانی دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۲/۲۷ |

جلسه مجازی گزارش دفاع پایان نامه سعیده امینی کاشانی دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ این جلسه روز چهارشنبه 24 اردیبهشت ماه سال جاری جهت فاصله گذاری اجتماعی به صورت مجازی تشکیل گردید.
اساتید راهنما، مشاور و داوران این پایان نامه دکتر احمد عاشوری (استادراهنما)، دکتر محمود دهقانی، دکتر هادی رنجبر (اساتید مشاور)، دکتر فهیمه لواسانی و دکتر  عباس رمضانی (اساتید داور) بودند.
در این جلسه پایان نامه ای با موضوع « بررسی تجربه زیسته افراد دارای تشخیص اسکیزوفرنی از نهادهای روانپزشکی » بررسی شد.
اسکیزوفرنی اختلال روانی مزمنی است که بیش از 23 میلیون از جمعیت جهان را درگیر کرده است.  افراد دارای تشخیص اسکیزوفرنی عمده جمعیت بستری در نهادهای روانپزشکی را شامل می‌شوند. همین مسأله افراد دارای تشخیص اسکیزوفرنی و سابقه بستری در نهاد روانپزشکی را با معضلی اساسی روبرو کرده که حتی پس از ترخیص همچنان با برچسب بیمار روانپزشکی شناخته می‌شوند. هدف این پژوهش بررسی تجربه زیسته افراد دارای تشخیص اسکیزوفرنی از نهادهای روانپزشکی است. الگوی اصلی با عنوان آسایشگاه به مثابه چرخه «بیمار» سازی و با سه مضمون اصلی سوژه زدایی، تبعید عظیم و چهره جنون از مصاحبه‌ها استخراج شد. با توجه به نتایج این پژوهش به نظر می‌رسد فرایند ورود به نهاد روانپزشکی به شکلی است که فرد در ابتدا ویژگی‌های پیشین خود را کنار می‌نهد و رفته رفته با الگوی جدیدی که که تحت عنوان «بیمار» به او ارائه می‌شود همانندسازی می‌کند.

دفعات مشاهده: 249 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر