معرفی معاون
کارشناسان واحدها

فرم های دانشجویی
کمیته انضباطی

برگزاری سخنرانی دکتر شهربانو قهاری به صورت زنده از صفحه دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان در شبکه مجازی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۲/۲۹ |

سخنرانی هفتگی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان توسط دکتر شهربانو قهاری به صورت زنده از صفحه دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان در شبکه مجازی به آدرس tip.iums پخش شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ در این جلسه سخنرانی که روز دوشنبه 29 اردیبهشت تشکیل شد، دکتر شهربانو قهاری روانشناس و عضو هیئت علمی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان در خصوص «قربانی‌شدن مجدد جنسی: مداخلات روان‌شناختی و پیشگیری» سخنرانی کرد. این برنامه از سامانه آموزش الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز پخش شد.
این سخنرانی با حفظ رعایت فاصله گذاری اجتماعی در سالن اجتماعات دانشکده به این شکل انجام گردید.

تهیه عکس: سیدحسین سیدمحمدی

دفعات مشاهده: 224 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر