تمدید ارسال مقالات پژوهش های روانپزشکی و روان شناسی بالینی در زمینه کووید-۱۹

| تاریخ ارسال: 1399/3/13 |

ارسال مقالات پژوهش های روانپزشکی و روان شناسی بالینی در زمینه کووید-۱۹ تا آخر خرداد 1399 تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ مجله روانپزشکی و روانشناسی بالینی ایران با صاحب امتیازی دانشگاه علوم پزشکی ایران که در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران با سابقه ۲۵ سال منتشر می شود و در نمایه نامه های بین المللی ایندکس می گردد، با هدف کمک به جامعه علمی و محققان برای فهم تحلیل و تبیین پدیده همه‌گیر ویروس کرونا، از محققان دعوت به عمل می آورد تا مقالات خود را حداکثر تا آخر خرداد ماه ۱۳۹۹ از طریق سایت مجله و منوی ارسال مقاله به این فصلنامه ارسال کنند. مقالات پس از طی فرآیندهای داوری و پذیرش به صورت ویژه نامه منتشر خواهد شد.

درباره نشریه
مجله روانپزشکی و روانشناسی بالینی ایران (اندیشه و رفتار سابق) نشریه‌‌ای علمی- پژوهشی در زمینه‌های روانپزشکی، روانشناسی بالینی و بهداشت روانی وابسته به دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران است. این نشریه پذیرای مقاله‌های پژوهشی اصیل، مروری و گزارش موردی، و نیز مقاله‌های کوتاه علمی و نامه به سردبیر است. حوزه های دریافت مقالات این نشریه شامل مقالات علمی پژوهشی در زمینه های علم آسیب‌شناسی روانی ، داروشناسی روانی، روانپزشکی جامعه، همه گیرشناسی، روانپزشکی کودکان و بزرگسالان، روان درمانی، روانپزشکی عصبی، روانشناسی، معنویت درمانی روانشناسی و زمینه های مرتبط است.

آدرس سایت مجله:

دفعات مشاهده: 185 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر