برگزاری سخنرانی دکتر افروز معتمد به صورت مجازی در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان

| تاریخ ارسال: 1399/3/26 |

سخنرانی هفتگی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان توسط دکتر افروز معتمد به صورت زنده از صفحه دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان در شبکه مجازی به آدرس tip.iums پخش شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ در این جلسه سخنرانی که روز دوشنبه 26 خردادماه تشکیل شد، دکتر افروز معتمد، متخصص قلب و فلوشیپ اینترونشن در خصوص «Panic disorder: A cardiology perspective» سخنرانی کرد. این برنامه از سامانه آموزش الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز پخش شد.
این سخنرانی با حفظ رعایت فاصله گذاری اجتماعی در سالن اجتماعات دانشکده به این شکل انجام گردید.

تهیه عکس: سیدحسین سیدمحمدی

دفعات مشاهده: 265 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر