برگزاری جلسه شورای دانشکده با رعایت پروتکل های بهداشتی

| تاریخ ارسال: 1399/3/26 |

جلسه شورای دانشکده با رعایت پروتکل های بهداشتی در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ این جلسه روز دوشنبه 26 خرداد ماه سال جاری با حضور دکتر سیدوحید شریعت رئیس دانشکده، دکتر رضا آرزومندان معاون پژوهشی دانشکده، دکتر فرزاد قضائی پور معاون اداری مالی دانشکده، آقای مهرداد کاظم زاده عطوفی معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده و دکتر عباس رمضانی فرانی معاون آموزشی دانشکده در سالن مدیریت دانشکده تشکیل شد.
در این جلسه به بررسی مسائل، مشکلات، نیازها و درخواست های دانشکده اعم از آموزشی، پژوهشی، دانشجویی، درمانی و داخلی کارمندان بحث شد.

دفعات مشاهده: 346 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر