برگزاری سخنرانی سرهنگ رامین پاشایی و دکتر رضا فرهمند به صورت زنده از صفحه مجازی دانشکده

| تاریخ ارسال: 1399/4/2 |

سخنرانی هفتگی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان توسط سرهنگ رامین پاشایی و دکتر رضا فرهمند به صورت زنده از صفحه دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان در شبکه مجازی به آدرس tip.iums پخش شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ در این جلسه سخنرانی که روز دوشنبه دوم تیرماه تشکیل شد، سرهنگ رامین پاشایی- معاون اجتماعی پلیس فتا و دکتر رضا فرهمند- دکتری روانشناسی سلامت در خصوص «آسیب‌ها و تهدیدهای فضای مجازی» سخنرانی کردند. این برنامه از سامانه آموزش الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز پخش شد.
این سخنرانی به علت رعایت فاصله گذاری اجتماعی در سالن اجتماعات دانشکده به این شکل انجام گردید.

تهیه عکس: سیدحسین سیدمحمدی

دفعات مشاهده: 214 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر