برگزاری جلسه مجازی گزارش دفاع پایان نامه اسماعیل موسوی اصل دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی

| تاریخ ارسال: 1399/4/4 |

جلسه مجازی گزارش دفاع پایان نامه اسماعیل موسوی اصل دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی در سالن اجتماعات دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ این جلسه روز چهارشنبه چهارم تیر ماه سال جاری جهت فاصله گذاری اجتماعی به صورت مجازی تشکیل گردید.
اساتید راهنما، مشاور و داوران این پایان نامه دکتر علی اصغر اصغرنژاد فرید (استاد راهنما)، دکتر بنفشه غرایی
و دکتر بهزاد مهکی (اساتید مشاور)، دکتر عباس رمضانی فرانی و دکتر احمد عاشوری (اساتید داور داخل)، دکتر بهروز دولتشاهی و دکتر ربابه نوری (اساتید داور خارج) بودند.
در این جلسه رساله «مقایسه اثربخشی رفتاردرمانی دیالکتیکی فشرده  با درمان شناختی رفتاری بر پیامد درمان زنان مبتلابه اختلال پرخوری افراطی» به شرح زیر بررسی شد.
اختلال پرخوری افراطی در حال حاضر شایع‌ترین تشخیص اختلال خوردن می باشد. اگر چه مطالعاتی بر روی درمان های این اختلال صورت پذیرفته، با این حال نیاز به مطالعات بیشتری روی درمان های جدید روانشناختی احساس می شود.
هدف از مطالعه حاضر، مقایسه اثربخشی رفتاردرمانی دیالکتیکی فشرده  با درمان شناختی رفتاری بر پیامد درمان زنان  مبتلابه اختلال پرخوری افراطی بود.
این مطالعه از نوع کارآزمایی بالینی تصادفی با طرح پیش آزمون، پس آزمون و پیگیری همراه با دو گروه آزمایشی بود.
نتایج پژوهش نشان داد درمان های شناختی رفتاری و رفتاردرمانی دیالکتیکی فشرده تاثیر معناداری بر پیامد درمان افراد مبتلا به اختلال پرخوری افراطی دارند. همچنین  هر دو شیوه درمانی دارای نقاط قوت برجسته ای در درمان افراد مبتلا به اختلال پرخوری افراطی هستند.
یافته های مطالعه حاضر می تواند گام مفیدی در زمینه درمان روانشناختی این بیماران به حساب بیاید.

تهیه عکس: سید حسین سید محمدی

دفعات مشاهده: 311 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر