برگزاری جلسه ارتقا صفحات شبکه های اجتماعی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان

| تاریخ ارسال: 1399/4/9 |

جلسه ارتقا صفحات شبکه های اجتماعی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان در دانشکده برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ این جلسه روز دوشنبه نهم تیرماه سال جاری با حضور رئیس دانشکده، مسئول روابط عمومی و تیم فعال در تهیه مطالب صفحات مجازی دانشکده، در سالن مدیریت دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان تشکیل شد.
در این جلسه برای همکاری با اعضای هیئت علمی با توجه به تخصص آنها جهت تولید محتوا و ساخت کلیپ آموزشی بحث شد و برای فعال کردن قسمت لایو اینستاگرام صفحه دانشکده صحبت های لازم صورت گرفت.
برای تهیه پادکست، کلیپ و پوستر بر اساس محتوای علمی به تفکیک موضوعات مختلف و ارسال لینک آنها جهت درج در سایت دانشگاه تبادل نظر انجام گرفت.
جهت ارسال جدول کل مطالب انجام شده در رابطه با کرونا ویروس به اضافه مطلب 4030، مشاوره تلفنی و کتابچه تهیه شده در انستیتو روانپزشکی تهران برای ارسال به جشواره تجارت کرونای دانشگاه تدابیر لازم اندیشیده شد.
قرار شد جلسه ای دیگر در ادامه این جلسه با رابطین روابط عمومی و اعضای هیئت علمی مرتبط با این مباحث حداکثر تا دو هفته دیگر برگزار شود.

تهیه خبر: زهره راخ (مسئول روابط عمومی دانشکده)
تهیه عکس: سیدحسین سیدمحمدی

دفعات مشاهده: 152 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر