تسلیت درگذشت فرزند عزیز جناب آقای حاج علی عسگریان دماوندی

| تاریخ ارسال: 1399/4/10 |

با کمال تأسف فرزند عزیز جناب آقای حاج علی عسگریان دماوندی درگذشت.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ خبر درگذشت فرزند محترم جناب آقای حاج علی عسگریان دماوندی این ایام را برای همه همکاران غم‌انگیز کرد و موجب اندوه فراوان شد و تأسف و تأثر بسیار زیاد همه همکاران را به همراه داشت.
فقدان آن مرحوم را به این پدر محترم که از خیرین بلندمرتبه و دریادل هستند و کارهای خیرشان در مرکز آموزشی درمانی روانپزشکی ایران و انستیتو روانپزشکی تهران فراموش نشدنی است تسلیت می‌گوییم.
حاج علی عسگریان دماوندی سازنده سالن ورزشی توانبخشی ابر هستند و مدرسه شش کلاسه خیرساز امام محمد باقر شهرستان هشترود نیز به همت ایشان بهره برداری شد، این خیر بزرگوار کمک های ارزشمندی داشته اند که از تمام همکاری های صمیمانه ایشان در اینجا قدردانی کرده  و از خداوند متعال برای روح بلند فرزند از دست رفته، غفران و رحمت واسعه طلبیده و برای بازماندگان، صبر خواهانیم.

دفعات مشاهده: 185 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر