برگزاری کارگاه آنلاین نقد و داوری مقالات علمی

| تاریخ ارسال: 1399/5/5 |
کارگاه آنلاین نقد و داوری مقالات علمی با تدریس دکتر لیلا قالیچی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ این کارگاه روز یکشنبه پنجم مردادماه سال جاری به همت معاونت پژوهشی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان، برای اعضای هیئت علمی به صورت آنلاین برگزار گردید.
هدف از برگزاری این کارگاه، توانمندسازی اعضای هیئت علمی به منظور داوری مقالات علمی بود.
این کارگاه با حضور آنلاین ۲۹ نفر از اعضاء هیئت علمی دانشکده­های علوم رفتاری و سلامت روان، دانشکده پزشکی، دانشکده پرستاری و مامایی، دانشکده بهداشت، مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی ایران، اعضاء هیئت علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و اعضاء هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با امتیاز EDC انجام شد.

دفعات مشاهده: 320 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر