نشست مجازی رییس دانشگاه با مسئولین دبیرخانه ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری

| تاریخ ارسال: 1399/5/8 |
به منظور تقدیر از اولین دانشجوی مطالعات اعتیاد دکتر سحر عشر تی که از دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی ایران فارغ التحصیل گردید، نشست مشترکی با حضور معاون کاهش تقاضای ستاد مبارزه با مواد مخدر، مدیران تحقیقات و مشارکت های مردمی ستاد و ریاست دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ این جلسه روز چهارشنبه هشتم مرداد ماه سال جاری با حضور دکتر جلیل کوهپایه زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر باقری فرد معاون آموزشی دانشگاه، دکتر شریعت رئیس دانشکده، دکتر جعفر بوالهری رئیس سابق دانشکده، دکتر محمدباقر صابری زفرقندی مدیر گروه مطالعات اعتیاد، دکتر رزاقی دبیر بورد اعتیاد، دکتر عباس رمضانی فرانی معاون آموزشی دانشکده، دکتر رضا آرزومندان معاون پژوهشی دانشکده و سایر اعضای هیئت علمی و دانشجویان رشته اعتیاد، همچنبن مسئولین و مدیرکل های ستاد مبارزه با مواد مخدر در جهت همکاری بیشتر دانشگاه با ستاد مبارزه با مواد مخدر و به بهانه اولین فارغ التحصیل رشته مطالعات اعتیاد گروه مطالعات اعتیاد برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر کوهپایه زاده ضمن خوشامدگویی به اعضای جلسه تأکید کرد که دانشگاه از رشته ها و گروه هایی که رویکرد بین بخشی و بین رشته ای دارند حمایت می کند. ایشان ورود علمی به حوزه آسیب های اجتماعی، از جمله اعتیاد را با اهمیت دانست و این اقدامات را در راستای اهداف دانشگاه نسل سوم برشمرد.

در این نشست دکتر یاوری معاون کاهش تقاضای ستاد مبارزه با مواد مخدر نیز اعلام کرد که ستاد آمادگی کامل برای حمایت از رشته مطالعات اعتیاد و فعالیت های علمی در زمینه آسیب های اجتماعی را دارد.

دکتر صرامی مدیر کل آموزش و تحقیقات دبیرخانه ستاد نیز با شرح اولویت های پژوهشی ستاد اعلام کرد که دبیرخانه ستاد، آمادگی کامل برای حمایت از پایان نامه ها را دارد.

در ادامه دکتر صابری زفرقندی مدیر گروه اعتیاد در مورد سابقه رشته و برنامه های رشته اعتیاد در دانشگاه علوم پزشکی ایران توضیحاتی را ارائه داد.

دکتر محمدعمران رزاقی دبیر بورد مطالعات اعتیاد ضمن شرح در مورد سابقه رشته، گزارشی از تعداد فارغ التحصیلان و چالش های پیش روی رشته و دانشجویان پرداخت و خواستار همکاری و مساعدت بیشتر وزارت بهداشت و ستاد از رشته مطالعات اعتیاد شد.

دکتر شریعت رئیس دانشکده علوم رفتاری و دکتر بوالهری رئیس سابق دانشکده نیز ضمن ارائه توضیحات از سابقه قعالیت های انجام شده در حوزه اعتیاد، پیشنهاداتی در جهت انجام کارهای پژوهشی کاربردی با همکاری ستاد ارائه دادند.

دفعات مشاهده: 335 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر