همایش گرامیداشت چهلمین سالگرد هفته دفاع مقدس

| تاریخ ارسال: 1399/6/25 |
به مناسبت گرامیداشت چهلمین سالگرد هفته دفاع مقدس مراسم سومین همایش یاران عاشورایی اول مهر ماه برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ به مناسبت گرامیداشت چهلمین سالگرد هفته دفاع مقدس مراسم سومین همایش یاران عاشورایی (یادواره شهدای کارمند، دانشجو، مدافعان سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران ) اول مهر ماه ۱۳۹۹ از ساعت ۱۸ در دانشگاه علوم پزشکی ایران (محوطه دانشگاه با رعایت پروتکل های بهداشتی) برگزار می شود.
این همایش توسط ستاد شاهد و امور ایثارگران، کانون بسیج جامعه پزشکی دانشگاه همراه با اجرای برنامه های متنوع فرهنگی و قرعه کشی برگزار می شود. جهت حضور در برنامه به رابطین ایثارگر در مراکز تابعه مراجعه فرمائید.
 گفتنی است برنامه مراسم غبار روبی مزار شهداء نیز  روز دوشنبه مورخ ۳۱ شهریور ماه برگزار می شود.

دفعات مشاهده: 110 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر