برگزاری سخنرانی دکتر مجتبی حبیبی به صورت زنده از صفحه دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان

| تاریخ ارسال: 1399/8/12 |

سخنرانی هفتگی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان توسط دکتر مجتبی حبیبی به صورت زنده از صفحه اینستاگرام دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان به آدرس tip.iums و سامانه آموزش الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی ایران پخش شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ در این جلسه سخنرانی که روز دوشنبه ۱۲ آبان ماه تشکیل شد، دکتر مجتبی حبیبی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در خصوص «سرکوب هیجانی در بیماری های سایکوسوماتیک» سخنرانی کرد.
این سخنرانی برای حفظ رعایت فاصله گذاری اجتماعی در تالار دکتر سیاسی دانشکده به این شکل انجام گردید.

دفعات مشاهده: 97 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر