برگزاری مراسم بازنشستگی خانم پوراندخت صفوی و آقای علیرضا صالح

| تاریخ ارسال: 1399/8/12 |

مراسم بازنشستگی خانم پوراندخت صفوی و آقای علیرضا صالح در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران: این مراسم روز دوشنبه ۱۲ آبان ماه سال جاری در تالار دکتر سیاسی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار گردید.
در این مراسم ابتدا دکتر سیدوحید شریعت رییس دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان و آقای دکتر فرزاد قضائی پور معاون اداری مالی دانشکده در تقدیر و تشکر از همکاران بازنشسته به خصوص آقای صالح در واحد مالی دانشکده صحبت کردند و در ادامه دکتر محمدباقر صابری زفرقندی در خصوص زحمات آنها به ویژه خانم صفوی در کلینیک دانشکده سخن گفت.
مراسم با دادن لوح تقدیر و هدایا به خانم پوراندخت صفوی و آقای علیرضا صالح و گرفتن عسکهای یادگاری به پایان رسید.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 138 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر